Gratis verzending vanaf € 45,- | Slechts € 3,99 vanaf € 20,-

SHEILA CLUB-SPAARPROGRAMMA

Onze terugkerende klanten kunnen profiteren van onze CLUB-SPAARPROGRAMMA. Bij ieder geregistreerd aankoop krijg je club-spaarpunten. Zo kan je jouw lievelings producten zelf GRATIS verkrijgen.,

Hoe kan je Sheila clublid worden?

Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren en te winkelen op onze webshop nadat je bent ingelogd. We zullen je punten gelijk vanaf je eerste succesvolle aankoop toekennen.

Zo kan je je punten gebruiken

Jouw verdiende spaarpunten kan je zelfs al bij je eerst volgende aankoop inwisselen, maar natuurlijk kan je ook verder sparen!

De hoeveelheid spaarpunten kunnen per product variëren.
1 punt = 0,143€ Spaarpunten kan je uitsluitend gebruiken bij aankoop van onze producten. Niet inwisselbaar voor contant geld. Spaarpunten worden niet toegekend over het bedrag van de verzendkosten en zijn ook niet inwisselbaar voor verzendkosten.

Spaarpunten kan je uitsluitend gebruiken bij aankoop van onze producten. niet inwisselbaar voor contant geld. Persoonsgebonden, je kunt het niet aan een andere doorgeven. Spaarpunten worden niet toegekend over het bedrag van de verzendkosten en zijn ook niet inwisselbaar voor verzendkosten.

Hoelang blijven jouw spaarpunten geldig?

De Sheila club-spaarpunten zijn onbeperkt geldig. Ze worden niet gewist.

 

Waar kan ik mijn spaarpuntensaldo terug vinden?

Je kunt het bekijken op mijn profielpagina.

Vind je het leuk? Word dan ook lid van de Sheila club-spaarprogramma!

SPECIALE AANBIEDINGEN!

Registreer en koop als Sheila familielid voor een nog betere prijs!

LOG IN OP JOUW ACCOUNT!

Verzamel punten en wissel ze in voor kortingen!