Disclaimer

Sheila Hondencosmetica adviseert u de disclaimer nauwkeurig door te lezen. Wij wijzen u, ten aanzien van www.sheila-hondencosmetica.nl op het volgende:

Sheila-hondencosmetica.nl inclusief alle ondergelegen onderdelen, exclusief eventuele externe en interne links, behoren tot Sheila Hondencosmetica. Dit betekent dat het niet is toegestaan delen te kopiëren of over te nemen. Ook het quoten van deze website is zonder toestemming niet toegestaan.

Wij werken alle informatie op deze website geregeld en nauwkeurig bij. Toch kan het voorkomen dat sommige onderdelen onjuistheden bevatten. De verstrekte informatie is daarom altijd onder voorbehoud en kan bij navraag worden voorzien van een toelichting.

Daarnaast kan het voorkomen dat bepaalde weergegeven informatie in de tijd gewijzigd kan worden. Sheila Hondencosmetica behoudt zich het recht om op ieder moment informatie te kunnen wijzingen zonder hier enige kennisgeving van te geven.

Links van en naar Sheila-hondencosmetica.nl zijn niet de verantwoordelijkheid van Sheila Hondencosmetica. Links vanaf externe website vallen niet binnen de bewegingsruimte van Sheila Hondencosmetica. Sheila Hondencosmetica is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die kan zijn voortgekomen uit het gebruik van deze website.

Tenslotte is het doel van deze website uitsluitend de lezer te informeren. Passend advies voor uw situatie dient te worden ingewonnen bij een specialist.

Wilt u meer informatie over onze disclaimer dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00