Onze missie: alleen het allerbeste voor je huisdier

De natuurproducten van Sheila zijn bedoeld voor hondeneigenaren die niet alleen naar huidvriendelijke producten op zoek zijn maar ook kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Als dierenliefhebbers vinden we het uiterst belangrijk dat onze honden dezelfde verzorging krijgen als hun baasjes. Wij mensen kunnen uit enorm veel cosmetische producten kiezen als het om huidverzorging gaat. Maar wie zorgt dan voor onze viervoeters?

Zo hebben we in Hongarije als eersten een 100% huidvriendelijke hondenzeep ontwikkeld die vrij van schadelijke stoffen is. Deze maakt niet alleen maar onze hondjes schoon, maar zorgt ook voor de juiste verzorging van de vacht. Het is altijd spannend om pionier te zijn; zo kregen de hondjes steeds meer aandacht en wonnen ze steeds meer terrein in ons leven. Hoewel we het produceren van menselijke cosmetica ook een eervolle taak vinden, gingen we er vanaf februari 2019 volledig voor om met onze producten onze viervoeters te plezieren.

WAT MAAKT ONS UNIEK?

Productontwikkeling

We zijn continu bezig met het ontwikkelen van onze producten. We vinden het belangrijk dat onze producten premium-kwaliteit hebben en dierproefvrij zijn. Hier letten we enorm op.

Deskundig team

Wij worden bijgestaan door een ervaren chemicus, kruidengeneeskundige en schoonheidsspecialist voor honden. Daarnaast wordt de receptuur van onze voedingssupplementen door een dierenarts samengesteld.

Geïnspireerd door de natuur

Onze verzorgingsproducten voor honden zijn vrij van aardolieproducten, parabenen, palmolie en kleurstoffen. In plaats daarvan passen we natuurlijke stoffen en essentiële oliën toe wat de verzorging van onze viervoeters wezenlijk versimpelt.

Productie en verkoop

Al onze Sheila-producten worden op basis van eigen receptuur op onze eigen productieplaats gemaakt. Ieder product maken we eigenhandig, van het mengen van de ingrediënten tot het verpakken van de producten.

Waar we tijdens de productiefase extra op letten:

  • We doen niet mee aan dierproeven
  • We gebruiken geen vulstoffen en additieven
  • We passen geen synthetische kleurstoffen en componenten toe
  • Al onze producten worden zonder toevoeging van palmolie gemaakt

Heb je nog vragen of opmerkingen dan horen we dat graag, laat dan een bericht achter via ons contactformulier

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00