Oorreiniging

Oorreiniging.

De oren van honden zijn een van de belangrijkste organen voor oriëntatie. Tegelijkertijd is dit gebied erg kwetsbaar en blootgesteld aan verschillende infecties en schade.

Omdat vuil zich gemakkelijk kan ophopen in de plooien, kan dit snel problemen veroorzaken die pijnlijke gevolgen kunnen hebben voor je huisdier. Maar met een beetje aandacht kan dit ook worden voorkomen. Als je de oren van je trouwe viervoeter regelmatig schoonhoudt, kun je de kans op het ontstaan van dergelijke problemen tot een minimum beperken. Het is ook belangrijk waarmee je deze gevoelige delen schoonmaakt, want met een verkeerd gekozen oorreinigingsmiddel kun je zelfs zelf de oorzaak van het probleem worden.

Met een geschikt verzorgingsmiddel en regelmatige aandacht hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte en vervelende verrassingen. Onze oorreinigingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus ze veroorzaken geen irritatie en kalmeren de huid.

Dit moet je weten:

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen. Een van de belangrijkste organen bij honden om te kunnen oriënteren zijn hun oren. Tegelijkertijd is dit gebied zeer kwetsbaar en blootgesteld aan verschillende infecties en schade. Omdat vuil zich gemakkelijk in de plooien nestelt, dat kan voor problemen zorgen

Read More »
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00