Poten en Neusverzorging

Poten en Neusverzorging:

oud de zachtheid en elasticiteit van de poten en neus van je hond in stand met de juiste hydraterende crème!

De huid van honden is net zo gevoelig als die van jou. En net zoals jij je eigen lichaam insmeert met bodylotion na het douchen, hebben honden ook hier behoefte aan.

Natuurlijk zeg ik niet dat je je favoriete viervoeter moet insmeren met je eigen bodylotion, want dat is voor geen van beiden comfortabel.

Maar met een goede hydraterende crème kun je ervoor zorgen dat de neus en de fijne voetzolen van je hond lang zacht en gezond blijven.

Een belangrijk criterium bij het kiezen van een crème is dat deze effectief helpt tegen uitdroging. Want uitdroging van de huid kan in extreme gevallen zelfs tot pijnlijke barsten leiden.

Onze producten zijn huidvriendelijke crèmes die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn daarom perfect voor de verzorging van honden. Met onze crèmes kun je langdurige hydratatie bieden, waardoor ze ook geschikt zijn voor extra droge huid.

Dit moet je weten:

Groenten en of Vruchten

Groenten en of Vruchten

Welke groenten en of vruchten mogen we aan onze honden geven? Welke moeten we vermijden? Vooral in de zomer komen deze vragen regelmatig voorbij, want dan zie je veel meer groenten en fruit. We moeten er voorzichtig mee zijn. Zijn bepaalde groentes en vruchten die voor een mens erg gezond

Read More »
Wat is de ideale lichaamstemperatuur van een hond?

Wat is de ideale lichaamstemperatuur van een hond?

Wanneer we het hebben over de lichaamstemperatuur van honden, denken we meteen aan koorts. Maar onderkoeling kan net zo gevaarlijk zijn voor onze huisdieren. Wanneer de lichaamstemperatuur van een hond ter sprake komt, denken we direct aan koorts. Echter, onderkoeling kan net zo gevaarlijk zijn voor onze huisdieren als oververhitting,

Read More »
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00