Vachtverzorging

Vachtverzorging:

Als het tijd is om je hond te wassen, is de vraag vaak wat je wel of niet moet gebruiken. Shampoo of zeep? En als je die vraag hebt beantwoord, welke dan?

Het is niet eenvoudig om het juiste verzorgingsproduct te vinden, omdat elke hond anders is. Naast de aanzienlijke verschillen in vacht en huid als gevolg van het ras, is het ook belangrijk om te overwegen hoe gevoelig je kleine vriend is. Het is raadzaam om een mild, natuurlijk product te kiezen zonder schadelijke stoffen. Deze producten garanderen niet alleen een frisse geur en netheid, maar verzorgen ook de huid en vacht van je huisdier. Onze verzorgingsproducten zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Hierdoor wordt de vacht van je hond sterk en glanzend.

Dit moet je weten:

er zit een teek op mijn hond!

“Mayday, Mayday” – er zit een teek op mijn hond!

Ik denk dat we namens alle hondenbezitters kunnen zeggen dat hoeveel we ook van onze honden houden, we teken evenveel haten. Hoewel er geen remedie is tegen onze constante afkeer en we nog geen 100% bescherming kunnen garanderen, kunnen we onze viervoeters wel bewapenen in de strijd tegen deze vijand.

Read More »
Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen

Zo kunt u de oren van uw hond effectief verzorgen. Een van de belangrijkste organen bij honden om te kunnen oriënteren zijn hun oren. Tegelijkertijd is dit gebied zeer kwetsbaar en blootgesteld aan verschillende infecties en schade. Omdat vuil zich gemakkelijk in de plooien nestelt, dat kan voor problemen zorgen

Read More »
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00