Verzenden

Wanneer wordt je pakket geleverd?

We doen ons uiterste best om je bestelling dezelfde dag te versturen. Er kunnen meerdere oorzaken zijn die het verzenden en ontvangen wat kunnen vertragen. Als je voor 15.00 ‘s middags een bestelling plaatst dan wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. Binnen het verzendproces kan er sprake zijn van een sorteerfout. Zendingen naar België duren ongeveer 2-3 werkdagen. Als je vragen heeft over de verzendstatus dan kun je  mailen naar hallo(at)sheila-hondencosmetica.nl.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja, we versturen onze producten ook naar België. Houd echter rekening met een langere wachttijd en hogere verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling ook ergens ophalen?

Dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn bestelling ook volgen?

Als je bestelling wordt aangemeld bij PostNL ontvang je per mail een track code. Meestal wordt de informatie hiervan de volgende dag zichtbaar. Pas bij vermissing wordt er met behulp van GPRS een onderzoek ingesteld.

Wat moet ik doen als ik niet wil dat mijn pakje bij de buren wordt bezorgd

Als je niet wilt dat je bestelling wordt bezorgd bij de buren, dan kun je dit aangeven bij opmerkingen in het bestelformulier.

Zijn de verzendkosten gratis?

De kosten voor het versturen van een pakketje zijn €5,95. sheila-hondencosmetica.nl heeft het verturen uitbesteed aan een gespecialiseerde partij. De kosten die wij maken bestaan uit inpakken (€1,10), verpakkingsmateriaal (€0,25) en de kosten van de vervoerder (€4,60). Vanaf €60 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kan ik mijn bestelling bij een servicepunt afhalen.

Wij werken samen met PostNL servicepoints. Als je hiervan gebruik wilt maken dan kun je dit aangeven in het bestelformulier. Gelieve je eigen adres invullen en niet het adres van het PostNL Servicepunt. Je krijgt bericht per mail wanneer de bestelling kunt ophalen. Vergeet niet je identiteitskaart mee te nemen. Het pakketje blijft 7 dagen liggen bij het PostNL Servicepunt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00