Gratis verzending vanaf € 45,- | Slechts € 3,99 vanaf € 20,-

Zomerse winactie

voor onze volgers en klanten!

1. Duur van het spel

 Start van de winactie: 21/08/2021.

 Einde van de winactie: 31-08-2021

 

2. De organisator en organisator van het spel

 2.1.

Silanita (Sheila Natuurlijk goed) 4325 AH Renesse, Mauritsweg 32.; KvK-nummer:  77098641 Btw-identificatienummer: NL003147422B88; hierna: Organisator), als organisator en gegevensbeheerder in dit reglement van het spel (hierna: Regels) ingesteld om het doel te bereiken en te winnen! organiseert een winactie  (hierna: winactie).

 

3. Voorwaarden voor deelname aan het spel

 3.1. Het prijzenspel staat open voor meerderjarigen die volgers zijn van de Sheila Natuurlijk goed-pagina op een van de sociale-mediasites van Facebook en/of Instagram en reageren op een post/advertentie van het Prijsspel (hierna: Gebruiker) tijdens de Prijs Spel Je hebt een succesvolle aankoop gedaan op de https://www.sheila-hondencosmetica.nl  webshop tussen 21.08.2021 en 31.08.2021.

 3.2. Er is geen aparte registratie vereist om deel te nemen aan de Winactie.

 3.3. Tijdens de Sweepstakes betekent het reageren op een post/advertentie in de Winactie automatisch dat je de Spelregels voor Winactie accepteert en dat de commentator automatisch deelneemt aan de Winactie met de opmerking.

 3.4. Functionarissen, werknemers en naaste familieleden van de Organisator en de gegevensverwerker (Operator) van de Organisator die verband houden met het spel, mogen niet deelnemen aan de Winactie.

 

4. Tekenen

 4.1. De Organisator verloot op 3 mei 2019 een cadeau onder de deelnemers van de Winactie op basis van onderstaande.

 De trekking vindt plaats op 3 mei 2019

 4.2. De Organisator trekt zijn pagina onder de volgers van de sociale sites samen. Iedereen van de volgers van de gegeven pagina’s, die verder voldoet aan paragraaf 3.1, zal deelnemen aan de trekking. in punt gestelde voorwaarde.

 4.3. Prijs: De Organisator zal in totaal 1 prijs verloten onder alle deelnemers die voldoen aan de vereisten van 4.1 bij het verloten van de prijzen. in punt gestelde voorwaarde.

 4.4 De Organisator zal als hoofdprijs een extra pakket verloten onder de klanten van de webshop vermeld in punt 3.1 die tussen 21.08.2021 en 31.08.2021. een succesvolle aankoop op de site hebben gedaan.

 Hoofdprijs: onder alle deelnemers die bij het verloten van prijzen voldoen aan de eisen van 4.1. en 4.4. in punten uiteengezette voorwaarde.

 4.4. De winnaars worden willekeurig getrokken door het eigen loterijcomité van het organisatiecomité met behulp van een computerprogramma. Van de loting worden notulen gemaakt.

 4.5. De winnaars worden op de hoogte gebracht van het resultaat van de trekking in een privébericht binnen de Facebook- en Instagram-applicatie.

 4.6. Totdat de prijs is overhandigd, kan de Organisator een deelnemer uitsluiten die:

 4.6.1. zich niet houdt aan de in deze spelregels gestelde voorwaarden en/of

 4.6.2. met zijn opmerkingen of andere uitingen op social media enig gerechtvaardigd belang van de Organisator schendt; en of

 4.6.3. de gegevens die tijdens de registratie worden verstrekt, zijn niet echt of zijn daarop niet beschikbaar of identificeerbaar.

 

5. Prijzen

 5.1. Op Facebook en Instagram op het moment vermeld in punt 4.1, in totaal 2 Sheila-pakketten tijdens het spel.

 5.2. Prijzen en hoofdprijs: 1 + 1 Sheila pakket.

 5.3. De belastingplicht van de prijzen komt voor rekening van de Organisator.

 5.4. Prijzen zijn niet overdraagbaar en niet verzilverbaar.

 5.5. De prijs wordt op een vooraf met de Organisator overeengekomen tijdstip in ontvangst genomen.

 5.6. De kosten verbonden aan de ontvangst van de prijs per post zijn voor rekening van de Organisator, en in geval van persoonlijke ophaling (bv. reizen) door de winnaar.

 

6. Gegevensbeheer

 6.1. Deze Spelregels bevatten ook de regels voor gegevensbeheer en het gebruik van de Winactie.

 6.2. Het beheer van persoonlijke gegevens, de regels voor gegevensbeheer en de bijbehorende rechtsmiddelen worden verder geregeld door de gegevensbeheerinformatie van de Organisator [https://www.sheila-hondencosmetica.nl/privacy-policy].

 6.3. De Organisator voert tijdens de Winactie de volgende bewerkingen uit op de persoonsgegevens:

 · Vastleggen en vastleggen van persoonsgegevens

 · Gebruik van de gegevens voor het uitvoeren van de Winactie, het overhandigen van prijzen

 6.4. Door commentaar te geven, verklaart de deelnemer ook dat de huidige spelregels en de gegevensbeheerinformatie van de Organisator [https://www.sheila-hondencosmetica.nl/zomerse-winactie] droegen bij aan hun management.

 

7. Gebruik van afbeeldingen

 7.1. De winnaar kreeg de prijs