De 10 beste hondenfilms die je gezien moet hebben

De 10 beste hondenfilms

De 10 beste hondenfilms die je gezien moet hebben

Ze zeggen dat als er een hond in een film verschijnt, het zeker een succes zal worden. Zelfs als dat niet altijd het geval is, is het altijd leuk om hondenfilms te kijken. Wat is jouw favoriet? Laten we eens kijken welke tien we aanbevelen.

10 beste hondenfilms:

10 beste hondenfilms

10, Cats and Dogs, (2001)

Er heerst al eeuwenlang een diepgewortelde rivaliteit tussen honden en katten. Achter de schermen voeren ze een wereldwijde strijd tegen elkaar, ver weg van de menselijke ogen. De honden proberen de mensheid te beschermen tegen de sluwe plannen van fanatieke katten die van plan zijn de wereld te veroveren. Hun plan is om het medicijn van Professor Brody zo te veranderen dat iedereen allergisch wordt voor honden. Gelukkig wordt hun boosaardige plan gedwarsboomd door een handvol vastberaden honden.

9, K-9, (1989)

Dooley, een doorgewinterde detective, stuit op een zaak van cocaïnesmokkel. Maar zijn collega’s op het politiebureau willen niet echt met hem samenwerken. Gelukkig vindt de politiechef de perfecte partner voor hem, Jerry Lee, een goed getrainde politiehond met een ongelooflijk goede neus voor drugs. Wanneer dit eigenaardige duo elkaar voor het eerst ontmoet, kunnen ze elkaar aanvankelijk niet uitstaan, maar al snel vormen ze een onverslaanbaar team dat de slechteriken achtervolgt.

8, 101 Dalmatians, (1961)

Gebaseerd op het gelijknamige boek is deze animatiefilm uit 1961 een klassieker geworden. De twee dalmatiërs, Pongo en Perdita, proberen hun puppy’s te redden van de kwaadaardige Cruella de Vil, die van plan is om jassen van de vacht van de honden te maken. Ze houdt al 99 puppy’s gevangen in haar landhuis, maar de avonturen beginnen pas echt wanneer Pongo en Perdita op een wanhopige zoektocht gaan om hun puppy’s te redden.

10 beste hondenfilms

7, Turner & Hooch, (1989)

Als er iets is waar Scott Turner niet tegen kan, is het wel rommel. Hij is gedwongen om Hooch te adopteren, een echte “slechte hond”. Hooch veroorzaakt chaos in het zorgvuldig georganiseerde leven en huis van Turner. Maar hij heeft geen andere keuze, want alleen Hooch kan de moordenaar van zijn baasje identificeren. Ze beginnen als vijanden, maar al snel worden hond en mens onafscheidelijke vrienden en samen jagen ze onvermoeibaar op de slechteriken. Tom Hanks, in de hoofdrol, levert zoals altijd een briljante prestatie, en de hondelijke co-ster is ook fantastisch.

6, Beethoven, (1992)

De leden van het Newton-gezin zijn eigenlijk heel normaal. Maar ze hadden nooit gedacht dat een sint-bernard genaamd Beethoven hun leven en meubels voorgoed zou veranderen. Beethoven is een zware jongen, die na een nacht in een vuilnisbak te hebben doorgebracht, ontdekt dat hij zijn droomhuis heeft gevonden. Een mooi huis met een tuin, heggen en het belangrijkste: een open hek. George Newton vertrouwt op de beloftes van zijn kinderen dat ze voor de grote hond zullen zorgen. Maar hij heeft geen idee welke avonturen hem te wachten staan.

5, Lassie, (2005)

De film, in vele versies gemaakt, vertelt het verhaal van een jongen die in een mijnwerkersdorp in Yorkshire woont en zijn trouwe hond. Omdat de tijden moeilijk zijn voor het gezin, moeten ze hun geliefde Schotse herdershond verkopen. Lassie wordt naar een kasteel aan de noordkust van Schotland gebracht, honderden kilometers van haar geliefden. Onderweg moet Lassie talloze gevaren trotseren om voor kerst weer thuis te zijn. Niets kan haar vastberadenheid stoppen.

4, Snow Dogs, (2002)

Ted Brooks, een tandarts uit Miami, reist naar Alaska om zijn erfenis op te eisen. Daar aangekomen ontdekt hij dat hij een slecht opgevoede roedel heeft geërfd, bestaande uit zeven Siberische husky’s en een bordercollie. Bovendien raakt hij verzeild in een strijd met de norse oude man Thunder Jack, die geïnteresseerd is in de honden. Ted accepteert echter de uitdaging, blijft in Alaska en besluit te leren hoe hij hondenslee moet rijden.

10 beste hondenfilms

3, The Call of the Wild, (2020)

In deze film met Harrison Ford wordt het verhaal verteld van Buck, de schattige hond die zijn comfortabele leven in de stad plotseling opgeeft en zichzelf in het ruige wild van het Yukon-gebied in Alaska bevindt tijdens de goudkoorts van de jaren 1890. Als nieuwkomer in een team sledehonden en later als hun leider, beleeft hij ongelooflijke avonturen terwijl hij zijn ware plek in de wereld vindt.

2, The Secret Life of Pets, (2016)

Wat doen onze huisdieren eigenlijk als we aan het werk zijn of naar school gaan? Deze animatiefilm onthult hun verborgen leven en het is nogal bijzonder. Max, een verwende hond, wacht de hele dag bij de deur tot zijn baasje Katie thuiskomt. Maar zijn wereld wordt op zijn kop gezet als Katie met Duke, een andere hond, terugkeert. In eerste instantie kunnen Max en Duke elkaar niet uitstaan, maar al snel worden ze vrienden en beleven ze allerlei avonturen samen.

01, A Dog’s Purpose, (2017)

Het verhaal begint met Bailey in de armen van een liefhebbende jongen. De onervaren eigenaar en de altijd speelse hond worden al snel onafscheidelijke vrienden en beleven samen vele spannende avonturen. Naarmate de jaren verstrijken en Bailey ouder wordt, beseft hij dat hij afscheid moet nemen van de persoon met wie hij bijna al zijn dagen heeft gedeeld. Maar dan gebeurt er een wonder en wordt hij herboren in het lichaam van een nieuwe puppy, keer op keer. Tijdens zijn reis leert hij talloze eigenaren om te lachen en lief te hebben, terwijl hij probeert te begrijpen wat zijn doel in de wereld is.

+1 bonus uit de collectie van hondenfilms: Hachi: A Dog’s Tale (2009)

Op een dag vindt professor Wilson een dakloze puppy op het treinstation. Hij neemt haar mee naar huis. Zijn vrouw, aanvankelijk tegenstander, staat uiteindelijk toe dat de hond bij hen blijft. De hond, Hachi genaamd, en de professor ontwikkelen een sterke band. Hachi begeleidt de professor dagelijks naar het treinstation en wacht ‘s avonds op hem. Na de dood van de professor blijft Hachi trouw wachten.

+1 komedie: Marley & Me (2008)

In het begin van de film verhuizen John en Jennifer naar hun eerste gezamenlijke huis. John is niet echt klaar voor het vaderschap, dus volgens het advies van zijn vriend adopteren ze een puppy om wat ervaring op te doen met de zorg voor een jonge hond. Hun leven neemt een enorme wending dankzij Marley, de onstuimige Labrador Retriever, die voor nogal wat chaos zorgt.

Heb jij ook een geweldige film gezien? Laat het ons weten in de reacties!

Deel het bericht:
Honden verzorgingspakket I

Honden verzorgingspakket 1.

Geef volledige verzorging aan je trouwe viervoeter met een complete honden verzorgingspakket gemaakt op volledig natuurlijke basis, vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00