Droogshampoo voor honden: Alles wat u moet weten

Hond kijkt op terwijl hij droogshampoo krijgt

Droogshampoo voor honden: Alles wat u moet weten

Voordat je denkt dat droogshampoo voor honden een nieuwe bevlieging is, luister goed!

De liefde tussen jou en je hond houdt veel stand, maar laten we eerlijk zijn, hondengeur hoort daar niet bij! Om nog maar te zwijgen over het feit dat terwijl sommige honden graag in het bad zouden springen, anderen letterlijk de wereld in rennen als het gaat om baden.

Het is moeilijk om een hond te wassen. Ik weet het gewoon.🙂 Dit is waar droogshampoo voor honden van pas komt. En we moeten niet voor altijd de vieze hond in het bad opgeven. Maar er zijn momenten dat droogshampoo voor honden echt nuttig is …

Voordelen van droogshampoo voor honden:

Net als wij mensen, hebben honden regelmatig baden nodig. Het lichaam van de hond heeft talgklieren, net als zijn menselijk lichaam, dat een olieachtige substantie afscheidt die talg wordt genoemd. Talg houdt huid en haar vochtig en glanzend, maar bij overproductie kan het haar gaan stinken en vettig worden.

Het gebruik van een droge shampoo biedt een snel alternatief voor het opfrissen van de vacht en lichaamsgeur van uw hond tussen twee baden / cosmetica in. Gewoon inmasseren, overtollige olie verwijderen met borstel of föhn en klaar!

Als u voor een korte tijd met uw hond reist, zal de droogshampoo deodoriseren en uw huid en haar gezond houden totdat u thuiskomt. Natuurlijk, zolang ons huisdier niet in iets extreem stinkende of vieze dingen zit!

Is er na het werk weinig tijd en komen er bezoekers aan? Heeft u geen tijd om uw hond te wassen en te drogen voordat gasten arriveren? Gebruik een droogshampoo voor uw puppy voor ieders tevredenheid.

Franse bulldog ontspant op de bank naast drie droogshampoo producten

Hoe werkt een droogshampoo voor honden?

Droge shampoos absorberen het talg en de olie die zich in de vacht van honden hebben opgehoopt. De belangrijkste ingrediënten zijn meestal zetmeel en bepaalde soorten klei. Ze absorberen overtollig opgehoopt vocht en de toegevoegde geurstoffen helpen de geur te elimineren.

Omdat droogshampoo-producten op de vacht van de hond achterblijven, verwijderen ze het talg niet, dus het haar moet nog steeds worden schoongemaakt met een gewoon bad.

Houd er rekening mee dat overmatig gebruik van shampoos de balans van natuurlijke oliën in de vacht van uw hond kan verstoren. Het gebruik van een watervrije shampoo zal alleen onnodige opbouw elimineren en kan een snelle hulp zijn als we geen tijd hebben om ons huisdier te wassen of als de schoonheidsspecialiste ons niet meteen kan ontvangen!

Ontdek onze topkeuze voor droogshampoo voor honden. KLIK HIER!

Deel het bericht:
Honden verzorgingspakket I

Honden verzorgingspakket 1.

Geef volledige verzorging aan je trouwe viervoeter met een complete honden verzorgingspakket gemaakt op volledig natuurlijke basis, vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00