Hoe vaak moet je een Franse bulldog baden?

Hoe vaak moet je een Franse bulldog baden?

Hoe vaak moet je een Franse bulldog baden?

Hoe vaak moet je een Franse bulldog baden?

Net als mensen hebben onze viervoeters regelmatig een bad nodig. Als eigenaar van dit ras zou je jezelf de vraag kunnen stellen: ‘Hoe vaak moet je een Franse bulldog wassen?’ Omdat Franse bulldoggen talloze plooien op hun lichaam hebben, moeten hun eigenaren speciale aandacht besteden aan die speciale plekken.

Hoe vaak moet je een Franse bulldog baden? – Onthuld

Het is een gegeven feit dat Franse bulldoggen korte, eenlaagse vacht hebben. Net als andere honden verharen ze ook en ze moeten dus worden verzorgd. Naast het verzorgen is het baden van een Franse bulldog een ander proces dat de haargroei zal aanvullen. Hoe vaak een Franse bulldog moet worden gewassen, is waarschijnlijk een van de meest gestelde vragen die ik van mijn klanten hoor. Er is echter geen voorgeschreven regel voor zo’n routine, dus er zijn enkele dingen die je moet overwegen voordat je de frequentie bepaalt.

Franse bulldog baden

Als vervanging kan je de vacht van je viervoeter verfrissen met de huidvriendelijke honden droogshampoo 
van Sheila. Hier zie je de belangrijkste eigenschappen van deze shampoo op een rij:

  • hoogwaardig product gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • uitstekend geschikt voor het verwijderen van vet en vuil dat aan de huid en vacht hecht
  • bevat geen conserveringsmiddelen
  • bevat geen aardoliederivaten of parabenen
  • is gemaakt zonder palmolie

Het overmatig baden van honden kan leiden tot uitdroging van hun huid en het ontwikkelen van andere huidproblemen zoals talgafscheiding en roosproductie. Je Franse bulldog heeft natuurlijke oliën nodig die door de huid worden geproduceerd om de vachtgroei te bevorderen. Daarom geldt in dit geval: minder is meer.

Wat is de beste shampoo voor een Franse bulldog?

Franse bulldoggen staan ​​bekend als honden die vaak een gevoelige huid hebben. Daarom moet de shampoo die je kiest, vrij zijn van kunstmatige kleurstoffen en rijk zijn aan kruiden die jeuk en roodheid verminderen. De volgende Sheila hondenshampoos zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en verkrijgbaar in een verpakking van 250ml.

Bestel hier cosmetica voor je bulldog!

beste shampoo voor een Franse bulldog
Deel het bericht:
Honden verzorgingspakket I

Honden verzorgingspakket 1.

Geef volledige verzorging aan je trouwe viervoeter met een complete honden verzorgingspakket gemaakt op volledig natuurlijke basis, vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00