Shampoo of zeep? Dat is DE vraag!

Shampoo of zeep?

Shampoo of zeep? Dat is DE vraag!

Shampoo of zeep? Dat is DE vraag! Als het weer tijd is om uw hond te baden, dan speelt vaak een dilemma op, dat van waarmee kan ik hem het beste wassen. Met shampoo of misschien toch met zeep? En als deze vraag uiteindelijk beantwoord is, dan komt de volgende vraag weer opzetten. Welke shampoo of zeep moet ik gaan gebruiken? Het antwoord is natuurlijk veel complexer, daarom nemen we u mee in het mysterie van baden.

De beste verzorging kiezen is al bijvoorbaat lastig want elk hond is anders. Daarnaast is het ook zo dat het soort ras grote invloed heeft op het typehaar en huid en het gevoeligheid van uw hond. Bovendien er zijn ook rassen waarbij echt speciale verzorging noodzakelijk is. En dan een keuze te maken is het nog lastiger.

Een naald in een hooiberg?

Wees niet bang, gelukkig Zo moeilijk is het ook weer niet om een keuze te kunnen maken. Zeer waarschijnlijk bij de eerste stuk wist u al dat niet het belangrijkste is dat u nou shampoo of zeep gaat gebruiken. Het is veel belangrijk wat voor behoeft heeft mijn hond. Want door een slechte keuze kan hij serieus huidaandoening krijgen.

Bijvoorbeeld u hond heeft lang haar en krijgt gemakkelijk kliten, dan kan de Ontspannende Wellness Lavendel hondenshampoo een uitkomst bieden. Wat deze shampoo is zo ontwikkeld dat naast reinigen van het haar maakt doorkammen gemakkelijker. Zo wordt het verzorging na het baden voor u en voor uw hond veel gemakkelijker. In plaats van achter uw hond aanrennen met een borstel in uw hand.

Bij een gevoelige huid is het nog belangrijker om op uw keuze te letten. Als u het niet zeker weet dan kunt u beter de gekozen shampoo of zeep eerst op een kleine oppervlakte te proberen. Zo voorkomt u gemakkelijk onaangename verrassingen, waarvan uw hond anders veel last van zou kunnen krijgen.

Shampoo of zeep?

Zo was je je hond

Als u alle benodigdheden al hebt aangeschaft, dan blijft er niets anders over dan uw hond te gaan baden. Het is heel belangrijk hoe u dat aanpakt. Als dit de eerste keer is dat uw hond wordt gewassen dan moet u heel zorgvuldig mee omgaan, want deze ervaring van uw hond is heel bepalend voor zijn toekomstige wasbeurten. U heeft toch ook geen zin in om telkens voor elke wasbeurt een gevecht met hem aan te gaan?

Als de hond te lange haren heeft, dan moet het eerst uitgeborsteld worden. Zo verlost u hem van de kliten en losse haren. Dan komt de grote werk: uw doet uw hond tot zijn nek in het water, vervolgens met schuimend zeep of shampoo begint u met grondig wassen van uw hond vanaf zijn poten. Let op dat; er zijn zepen zoals de Grote Plons hondenzeep die een aantal minuten inwerktijd nodig hebben!

Afspoelrichting is tegenovergestelde van de insmeerrichting. Wees grondig tijdens deze proces, er mogen geen zeepresten in de vacht van uw hond achterblijven. Voordat uw hond zich zou gaan uitschudden moet u hem met een grote, zachte handdoek inwikkelen.

Let dus bij het kiezen altijd op wat de huid van uw hond nodig heeft. In hun geval is het gebruik van zachte verzorging heel belangrijk, want hun huid is veel gevoeliger dan die van de mens, en daarom kunnen ze sneller last krijgen van geïrriteerde huid en allergieën.

Wilt u geen risico’s? Dan raad ik u echt aan om een Sheila shampoo of zeep te gaan proberen. Deze zachte verzorgingsproducten zijn van volledig natuurlijk ingrediënten gemaakt, vrij van allerlei schadelijke stoffen. Daarnaast bieden wij een 100% niet-goed-geld-terug garantie op onze producten, mocht u misschien toch niet tevreden zijn.

Deel het bericht:
Honden verzorgingspakket I

Honden verzorgingspakket 1.

Geef volledige verzorging aan je trouwe viervoeter met een complete honden verzorgingspakket gemaakt op volledig natuurlijke basis, vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00