Zachte maar effectief voet en voetenzoolkussen verzorging

voet en voetenzoolkussen verzorging

Zachte maar effectief voet en voetenzoolkussen verzorging

Zachte maar effectief voet en voetenzoolkussen verzorging

Hoewel de winter langzaam ten einde loopt en er wordt minder zout gestrooid, dit betekent niet dat je de pootjes van je hondkunt vergeten. In tegenstelling tot ons lopen zij op blote voeten, dus hun gevoelige huid heeft veel te verduren. Daarom is het juist altijd de moeite waard om te onderhouden. Met de onderstaande tips weet je zeker dat de poten van je huisdier altijd zacht en sterk blijft.

De huid op de poten is niet bedekt met haar, dus er is een risico op uitdroging en verschillende verwondingen. Stel je voor dat je bijvoorbeeld zonder schoenen op het heet asfalt moest lopen. Bovendien kan uitdroging de huid doen barsten, wat een broeinest is voor verschillende huidaandoeningen.

Waarmee
verzorg je de voeten van je hond?

Om je trouwe viervoeter de juiste weerstand te
bieden, is het belangrijk dat je de juiste cosmetica gebruikt.
Net als bij je eigen voetverzorging, moet je voorzichtig voor zijn zool zorgen.
Wat betekent dit?
Dat je hem verwent met de juiste verzorging, wat geen irritatie
veroorzaakt, verschillende huidlagen voedt en zo snel mogelijk wordt opgenomen.

Dus wat is een goede verzorgingscrème?
Natuurlijk hypoallergeen, omdat je je in dit geval geen zorgen hoeft te maken over verschillende irritaties en allergische reacties. Deze symptomen zouden erg ongemakkelijk voor je zijn, laat staan voor een hond die niet begrijpt waarom het jeukt en pijn doet. Uiteraard wil je hem geen ongemak bezorgen.

Wij vinden een heel belangrijk aspect van dierenverzorging dat de producten niet op dieren zijn getest.
Het zou tenslotte niet te fair zijn dat anderen last hebben van bijwerkingen die tijdens het testen kunnen optreden, zodat alleen anderen van de voordelen kunnen genieten.
Een goede zorg is tenslotte een fundamentele recht van elk huisdier.

Zachte maar effectief voet en -voetenzoolkussen verzorging

Daarom denk in natura

Als het gaat om uw huisdieren, moet je niet vergeten dat ze gevoeliger kunnen zijn voor verschillende chemicaliën. In feite zijn chemicaliën voor hun baasjes ook niet gezond, maar bij honden is het gevaar veel erger. Hun organisme zijn in veel mindere maten gewend aan dergelijke uitdagingen.

Het is ook niet onbelangrijk dat het product dat u gebruikt voordelig is. Hoewel je zeker alles zou doen voor je harige kleine vriend, het is geen goed idee om van tijd tot tij een halfvolle pot weg te gooien omdat de houdbaarheidsdatum is verlopen. Kies in plaats daarvan er een die lang vers blijft en op de lange termijn kan worden gebruikt.

Daarom hebben we de Zachte pootjes crème in airless fles verpakt. Dankzij deze nieuwe technologie kun je de crème in je handpalm pompen zonder aan de pot te blijven plakken. Bovendien zorgt de dispenser er ook voor dat je altijd het juiste hoeveelheid crème gedoseerd krijgt zo dat je tijdens het insmeren daadwerkelijk gebruikt wat je nodig hebt.

Je hoeft niet meer in het potje te wroetten, maar het kan ook handig zijn omdat het voorkomt dat de verschillende onzuiverheden in de crème terecht komt. Je hebt het misschien ook meegemaakt dat je bent vergeten je handen te wassen en het vuil in je favoriete crème terecht kwam. Deze ongewenste indringers blijven dan in de crème zitten, wat dus ernstig de kwaliteit van het product beïnvloed.

Behoud de zachtheid en flexibiliteit van de hondenpootjes met de juiste vocht inbrengende crème! Met Zachte Pootjes Crème hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste bijwerkingen en het is uiterst zuinig in gebruik. Als de hond gelukkig en gezond is, dan zal de eigenaar comfortabeler achterover leunen, omdat ze zo onbezorgd tijd kunnen doorbrengen.

Deel het bericht:
Honden verzorgingspakket I

Honden verzorgingspakket 1.

Geef volledige verzorging aan je trouwe viervoeter met een complete honden verzorgingspakket gemaakt op volledig natuurlijke basis, vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00